2014 - Niet doof voor Rumonge2013 - viva CASA COSMA!2012 - Talent verdient kansen2011 - Abana Rwanda2010 - Hola Amigos2009 - Smile Simalia2008 - Bora Shabunda2007 - Chapeau Vietnam2006 - Safari van Omari2005 - Jambo
home
sensibilisatie educatie
multimedia
animatie
zuidreis

Zuidreis

Zuidreis Caraes, Rwanda - Kivu (Oost-Kongo). Op bezoek bij je collega's in het Zuiden.

Elk jaar organiseert Caraes een Zuidreis voor haar lokale promotoren. In 2012 vertrekt een achtste groep op zending. De Zuidreis is een unieke kans om zelf met eigen ogen ter plaatse vast te stellen wat er met de middelen gebeurt die we met de Zuidacties inzamelen. Je bezoekt als deelnemer aan de Zuidreis in Rwanda de centra en scholen voor kinderen en jongeren met een fysieke en visuele handicap in Gatagara, Butare en Rwamagana. Deze projecten stonden centraal in de Zuidactie 2011 Abana Rwanda. In Kongo bezoeken we de technische school ITFM in Bukavu die we samen ondersteunden via de Zuidactie 2005 Jambo. En we maken er bovendien in het centrum Sosame kennis met Broeder Johan van de Zuidactie 2008 Bora Shabunda. Surf zeker eens naar onze website van de Zuidreis! Je vindt er ook boeiende getuigenissen van de deelnemers aan de vorige Zuidreizen.

Alle informatie over de Zuidreis kan je vinden op www.zuidreis.be

Inleefreis Maendeleo voor jongeren.

Caraes organiseert ook een Inleefreis voor jongeren uit het vijfde jaar secundair onderwijs. Zij bezoeken in Tanzania het Maendeleo Jeugdcentrum van Broeder Stan. Dit centrum voor straatkinderen stond centraal in onze Zuidactie 2006 De Safari van Omari. Deze zomer vertrekt opnieuw een groep voor de reeds vierde editie van deze inleefreis. Neem eens een kijkje op:

www.inleefreis.be


contact:  
Google